E-mailadresse Kodeord  
Log på
 Husk e-mailadresse Har du glemt din kode?
 
Forside Kontakt
 
Velkommen til Logbog.net
Logbog.net er regionernes elektroniske styringsredskab for uddannelseslæger og uddannelsesansvarlige i alle specialer i hele Danmark.

Uddannelseslæge
Via logbog.net får du overblik over din uddannelse. Her samler du dine dokumenter, og du anvender systemet til direkte ansøgning om autorisation hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Uddannelsesansvarlig
Via logbog.net får du overblik over dine nuværende og kommende uddannelseslæger. Her godkender du kompetencer, uddannelsestid og kurser.

Praktisk
Alle lægelige specialer er nu på logbog.net. Se hvornår dit speciale har fået adgang og læs nærmere om logbog.net her: Logbog.nets hjemmeside

Adgang til logbog.net kræver en brugerprofil, der oprettes af det regionale videreuddannelsessekretariat.

Information vedr. mailadresser
Automatiske mails fra logbog.net som f.eks. adgangsoplysninger og godkendelser af kurser, bliver af nogle mailsystemer fejlagtigt opfattet som spam. Du bedes derfor tjekke din mappe med uønsket post, hvis du venter en mail fra logbog.net. Et godt tip er at tilføje logbog@telemed.dk til listen over dine kontaktpersoner.
Adgang til logbog.net
For at få adgang til logbog.net skal du oprettes af Sekretariatet Lægelig Videreuddannelse. Du vil herefter modtage en mail med et midlertidigt brugernavn og kodeord.

Du kan læse mere om hvordan du logger ind første gange her: Adgang til logbog.net

Spørgsmål om logbog.net
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til ringe til Dansk Telemedicin på 39 99 30 40 eller til at sende en mail til info@telemed.dk.
 
Dansk Telemedicin
Cookies Vilkår Hjælp